pondelok 3. decembra 2012

Pray, aneb ako sa odraziť od dna :)





 Slová majú moc. Ako to? Slová totižto vytvárajú energiu.  Myšlienka má energiu, slová sú zosilnené myšlienky.
A tento poznatok po chvíľkovom zamyslení môže byť našim úžasným pomocníkom v živote! :)  V situácii, kedy si neviem rady, zasekli sme sa a nemáme sa od čoho odraziť, stále ostáva jedna vec na vyskúšanie, za ktorú nič nedáme - pomodliť sa.
Nie, nemyslím 60x otčenáš. To nie je celkom ono. Motlitba má vysokú rezonanciu, a ak poznáte zákon príťažlivosti ( The Secret), určite chápete, že do života sa Vám vracia energia, ktorú sami vytvoríte. Modlitbou  vytvoríte energie splneneho želania, alebo aspon progresu, a tie sa Vám potom do života vrátia vo forme reálnych zmien :)
Ako sa "správne modliť" ? Pochopiteľne, nie je to nič zadefinované, ale predsa len mám pár vecí, ktoré vrelo doporúčam :)

Začiatok - Nemodlite sa k bohu. Ak začnete slovami o bohu, ak nasmerujete energiu tvorenú Vašou motlitbou k bohu, značne účinok oslabíte.  C Oveľa lepšie je začať slovami ako " Dobré konštruktívne sily Vesmíru" popr. k svetelným bytostiam, anjelom apod :)
                                           



Jadro motlidby je na Vašom uvážení. Hovorte čo cítite. Povedze, čo by ste chceli, poproste o to. Proste o pomoc, proste o silu a výsledky v živote zaznamenáte :)
Koniec - Prosím, neukončujte ju slovom "amen" .  Obyčajné úprimné ďakujem absolútne stačí :)
Takže tak.   Nebojte sa požiadať aj o materiálne veci, hmota je predsa len energia, vo svojej podstate :) Hlavne aby slová išli od srdca a  motlitbu začínali s čistým úmyslom.
                   Hádam sa všekto podarí :)
                                                                             Lori



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára